Kredit Kristian Skårhøj (44)

Henrik Byrial nomineret til “Årets Madsjæl”

Faderen til Plant et Frø, Henrik Byrial, blev nomineret til prisen “Årets Madsjæl” for hans arbejde med børn og skolehaver.

Arla skriver selv om prisen: “Arla vil gerne hylde dem, der gør noget særligt for at skabe gode madvaner blandt børn og unge. Derfor har vi skabt Generation Food Award, som er et årligt awardshow. Inden for 8 forskellige kategorier kåres de madhelte, der har ydet en ekstraordinær indsats og været med til at forme den kommende generations gode og sunde madvaner.” Prisen Årets Madsjæl hylder årets madsjæl, som gør en ekstraordinær forskel for børn og unges madvaner.

Henrik fik desværre ikke prisen – den gik til en anden fantastisk ildsjæl – men vi er stolte af og glade for nomineringen. Det er et klap på skulderen, som kan mærkes, og giver endnu mere gejst til arbejdet med Plant et Frø.

Her kan du se den lille video, som Arla lavede i forbindelse med nomineringen. De besøgte os på gården en solskinsdag i august – tak til alle de søde børn fra Allerslev Skole, der var med til at gøre dagen fantastisk!